В азербайджанському клубі українського тренера Максимова назвали «неадекватним»

В азербайджанському клубі українського тренера Максимова назвали «неадекватним»

Фахівця звільнили після сенсаційної поразки у Лізі Європи

Юрій Максимов був звільнений з посади головного тренера азербайджанського футбольного клубу «Кешля».

Про деталі розповів голова наглядової ради клубу Заур Ахундов, інформує azerisport.com.

«Чи пов'язаний відхід з команди Юрія Максимова з поразкою у кваліфікації Ліги Європи від мальтійського «Бальцана»? Як можна закривати очі на такий результат? Ми витрачаємо гроші на команду та повинні вимагати за це результат. Яка повинна бути реакція керівництва клубу за безвольну поразку від команди з Мальти, причому з великим рахунком?» - риторично запитав він.

«Максимов досить неадекватна людина. Я, як голова клубу, після першої гри почав вимагати у нього пояснень, чому новачки команди повинні сидіти на лаві. Після 1:3 він не зробив змін, щоб вплинути на результат, і не підсилив атаку. Як можна продовжувати грати в обережний футбол, коли ти програєш 1:4?» - продовжив Ахундов.

За його словами, тренер повинен був зробити щось, щоб команда відіграла хоча б один м'яч.

«В останні дні він почав вести себе досить неадекватно. Навіть футболісти скаржилися на нього. Футболістам не подобалося, що він не дає їм грати у футбол, а вимагає сидіти в обороні», - зауважив він.

«Ця ситуація не могла нас влаштовувати. Зрештою, вся футбольна громадськість країни була в шоці від такої гри та результату. Наш футбол хіба на тому рівні, щоб пропускати від «Бальцана» чотири м'ячі?» - підсумував Ахундов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: