В середині травня Усик зможе повернутися до тренувань

В середині травня Усик зможе повернутися до тренувань
Олександр Усик

Гендиректор K2 Promotions прокоментував травму Олександра Усика

За прогнозами лікарів в середині травня Олександр Усик зможе повернутися до тренувань.

Про це повідомив гендиректор K2 Promotions Олександр Красюк.

«Олександр почав готуватися, але після бою з Брієдісом у нього були певні пошкодження. Він відчував біль в лікті, в принципі, таке трапляється з багатьма боксерами після поєдинку. Він полетів до Барселони в кінці лютого, займався підготовкою, але в якийсь момент відчув дискомфорт в лікті. Потім біль став нестерпним. Він пройшов МРТ, і іспанські лікарі рекомендували йому припинити навантаження. Він приїхав до Києва, ми вжили всіх необхідних заходів, і зараз він проходить другий етап реабілітації», - сказав він.

«За прогнозами лікарів в середині травня він зможе повернутися до тренувань. Липень міг би бути хорошим місяцем для Олександра», - сказав Красюк у коментарі Матч-ТВ.

Нагадаємо, що бій Усик - Гассієв повинен був відбутися 11 травня, однак Саудівська Аравія, яка повинна була прийняти фінал турніру, почала зазнавати труднощів з підготовкою, а бій перенесли на літо.

Згодом бій був перенесений через травму українця.

Раніше заявку на проведення бою подала Росія, а російський промоутер Володимир Хрюнов заявив, що готовий стати заручником на час бою Олександра Усика проти Мурата Гассієва.

Нагадаємо, Олександр Усик і Мурат Гассієв в одному з найбільш очікуваних боїв року визначать володаря п’яти чемпіонських поясів (WBA, WBC, WBO, IBF і за версією The Ring), трофея Мухаммеда Алі та чека на 10 мільйонів доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: