Юні футболісти «Динамо» виграли турнір у Польщі, розгромивши у фіналі російську команду

Юні футболісти «Динамо» виграли турнір у Польщі, розгромивши у фіналі російську команду
Фото ФК «Динамо»

У вирішальному поєдинку 9-річні кияни виграли у «Балтики» з Калінінграда з рахунком 7:0

У польському місті Гданськ завершився міжнародний дитячий футбольний турнір, у якому взяли участь команди «Динамо», складені з гравців 2007, 2008 і 2009 років народження.

У турнірі команд U-9 (2009 р.н.) взяли участь 25 команд, інформує офіційний сайт київського клубу.

У перший ігровий день «Динамо» U-9, очолюване Юрієм Ястребинським, гучно заявило про себе на турнірі, вигравши чотири матчі з п'яти з двозначним рахунком із загальною різницею м'ячів 48:1, і лише в одному несподівано поступившись з рахунком 0:1.

Матчі турніру у цій віковій групі проходили у форматі шість на шість (п'ять польових гравців і воротар), один матч тривав 15 хвилин.

Усі ігри, крім фінального матчу, проводилися на штучних полях, розміри якого становили приблизно третину від стандартного.

Стадію плей-офф юні «динамівці» розпочали з розгромної перемоги над командою футбольної академії АПН з міста Пьотркув-Трибунальський – 7:1.

У півфіналі на команду Ястребинського чекав непростий матч проти першої команди «Арки» з Гдині. Однак і тут «динамівці» виявилися сильнішими, вигравши з рахунком 4:2.

У вирішальному матчі за кубок суперником «біло-синіх» виявилася «Балтика» з Калінінграда. Фінальний поєдинок, на відміну від решти матчів цієї вікової групи, відбувся на центральному полі міського стадіону Гданська.

Уже за перші кілька хвилин «біло-сині» відвантажили суперникам чотири м'ячі, після чого продовжили декласувати суперника. У підсумку «Динамо» виграло фінальний 15-хвилинний поєдинок з рахунком 7:0.

Це був перший виїзд на міжнародний турнір для юних хлопців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: