Збірна України вирушила в Іспанію, Яремчук повертається у свій клуб

Збірна України вирушила в Іспанію, Яремчук повертається у свій клуб
Фото ФФУ

Делегація команди склала 24 футболісти

День середи, 21 березня, для національної збірної України розпочався доволі рано.

Уже о 8:30 на гравців і тренерів чекав сніданок, на якому всі вітали з народженням донечки Івана Ордеця, повідомляє Олександр Гливинський, прес-секретар національної команди.

Іван прибув до розташування команди після знаменної для його родини події вночі: Андрій Шевченко дозволив захиснику побути з дружиною після появи на світ їхнього первістка.

Відтак Ордець разом із партнерами взяв участь у ранковому тренуванні, яке розпочалося о 10:30, передає офіційний сайт Федерації футболу України.

Робота персоналу стадіону «Металіст» дала можливість тренуватися на практично ідеальному для таких погодних умов газоні.

Сніг, якого за ніч випало сантиметрів 10, лежав обабіч смарагдового поля. До того ж, і погода сприяла: температура повітря під час заняття піднялася від шести до чотирьох градусів морозу, а з опадів були лише поодинокі сніжинки.

Годинне тренування було досить інтенсивним. Наставники випробовували виконавців у різних тактичних поєднаннях та ігрових серіях.

Футболісти займалися із задоволенням та настроєм: у порівнянні зі вчорашнім морозним вечором у середу у Харкові практично відлига.

Після повернення до готелю збірники пообідали та одразу ж вирушили до аеропорту.

А вже о 16:00 команда розпочала п'ятигодинний переліт до Малаги.

Команда вирушила до Іспанії на товариський матч проти Саудівської Аравії у складі 24-х гравців, адже Роман Яремчук залишив табір збірної.

Нагадаємо, напередодні збірна України у засніженому Харкові провела відкрите тренування.

Дивіться, як поле стадіону «Металіст» терміново чистили від снігу після критики Шевченка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: