Збірна України з волейболу з поразки стартувала на юнацькому чемпіонаті Європи

Збірна України з волейболу з поразки стартувала на юнацькому чемпіонаті Європи

Втративши перевагу у другому сеті, надалі українці загострити боротьбу не зуміли

У стартовому турі європейської першості у групі В, де виступає збірна України, календар одразу ж звів її з колективом, який рік тому став найсильнішим на континенті на турнірі серед 17-річних волейболістів.

Італійці стали ще сильнішими, тоді як українським хлопцям довелося демонструвати спроможність на рівних боротися з конкурентами, як інформує офіційний сайт Федерації волейболу України, з чистого листа.

Тож не дивно, що перша партія пройшла за відчутної переваги суперників.

Натомість у наступній підопічні Сергія Скрипки спромоглися дати грізним суперникам гідний бій. Точні удари Данила Уривкіна (загалом записав собі до активу 11 очок) і Григорія Цюпіна (7) дозволили українцям вирватися вперед – 8:5, і втримувати цю перевагу до другої технічної перерви – 16:13.

Однак надалі чинні чемпіони Європи зробили ставку на своїх основних бомбардирів, які поступово повернули Італії надії на загальний успіх. Наприкінці сету нерви в італійців виявилися міцнішими, і вони збільшили свою перевагу – 2:0.

Ця локальна невдача додала суперникам куражу, оскільки третю партію вони розпочали надпотужно – 8:2. І надалі втрачати свій шанс не збиралися.

Чемпіонат Європи 2018 року з волейболу

Юнаки, U-18

Матч 1-го туру

Україна – Італія – 0:3 (17:25, 22:25, 15:25)

Таким чином, збірна України розпочала свої виступи у словацькому Пухові на мінорній ноті. Тепер її очікує поєдинок із чинними віце-чемпіонами Європи – бельгійцями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: