Збірна України завершила турнір у Чехії поразкою від Угорщини

Збірна України завершила турнір у Чехії поразкою від Угорщини
Збірна України. Фото: АФУ

Юнацька збірна України фінішує шостою на Generali Сup

Юнацька збірна України матчем за 5 місце проти збірної Угорщини завершила свої виступи на міжнародному турнірі Generali Cup за участю шести збірних команд вікової категорії U-19.

Обидві команди в своїх групах набрали по одному очку, так і не пізнавши радості перемоги. І вже з перших хвилин показали, що налаштовані боротися тільки за переможний результат, однак, надмірне бажання не давало можливості доводити атаки до результативних ударів.

Рахунок був відкритий на 10-й хвилині, коли угорська команда вдало розіграла аут, і Фекете без перешкод вразив ворота нашої збірної. Ледве наші хлопці почали з центру, як припустилися помилки, той-таки Фекете вийшов на ворота по центру і пробив точно в дев'ятку.

Двох хвилин українцям вистачило, щоб зібратися, і на 12-й хвилині Меденець видряпав м'яч у суперника, праворуч вийшов один на один і пробив точно в дальній кут. На 15-й хвилині суперники обмінялися забитими м'ячами.

Спочатку Сенюк в нашому штрафному невдало відбив м'яч прямо на Фекете, і той оформив хет-трик. Одразу ж Овакимян у центральному колі відібрав м'яч у суперника, передачею вивів на удар Нагорного, і той з другої спроби переграв угорського голкіпера. Але наздогнати збірну Угорщини в рахунку не вдалося - на передостанній хвилині Папп зліва прострілив уздовж воріт, і м'яч від ноги Сенюка опинився у воротах.

Другий тайм почався для нашої команди з двох фолів, які українці примудрилися заробити протягом 30-ти секунд. Однак трохи пізніше взяли себе в руки, заграли активно, на 26-й хвилині Сенюк на рахунок пресингу відібрав м'яч у захисника, і після його передачі Завертаний вразив уже порожні ворота. Надалі на майданчику точилася відкрита гра, в якій рахунок могла змінити як одна, так і інша команда, але воротарі грали без помилок.

За три з половиною хвилини до кінця другого тайму, після тайм-ауту, у збірної України Сенюк вийшов п'ятим польовим, але гра в більшості не допомогла нашій збірній врятувати гру. Більш того, на останній хвилині, при грі «4 на 4», в контратаці Шоч відправив у ворота Гуйвана п'ятий м'яч, а перед самою сиреною Опкоши ударом з центрального кола вразив порожні ворота.

Міжнародний турнір Generali Cup

Матч за 5 місце

Україна U-19 - Угорщина U-19 - 3:6 (2:4)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: