Жіноча збірна України з футболу прибула до Данії на матч відбору ЧС-2019

Жіноча збірна України з футболу прибула до Данії на матч відбору ЧС-2019
Фото Андрія Майорова

Українки вже розмістилися у готелі та провели відновлювальні процедури

Уранці 6 квітня національна жіноча збірна України після перемоги з рахунком 3:0 над Хорватією вирушила до міста Віборг, де вже 9 квітня проведе ще один відбірний матч ЧС-2019 – проти фіналісток Євро-2017, збірної Данії.

Зробивши пересадку у Загребі, команда вилетіла до Копенгагена, а вже звідти автобусом дісталася міста Сількеборг, що за 40 км від Віборга.

У п’ятницю у збірної за графіком були заплановані відновлювальні процедури, а вже у суботу на команду очікують теорія та тренування.

У неділю, 8 квітня, коли всі українці святкуватимуть Великдень, у підопічних Володимира Реви заплановане офіційне тренування на стадіоні «Віборг», яке розпочнеться о 16:30 за місцевим часом.

Домашній стадіон ФК «Віборг», який виступає у першому дивізіоні чемпіонату Данії, вміщує близько 10 тисяч глядачів. На цій арені у 2011 році проходили матчі молодіжного чемпіонату Європи.

Нагадаємо, що у європейській групі 4 відбору до ЧС-2019 у Швеції наразі 9 очок (3 матчі), в України – 7 (3), у Данії – 6 (2), у Хорватії – 2 (5), в Угорщини – 1 (5).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: