Артем Кравець: Навряд чи ми колись повернемо Крим (відео)

Артем Кравець: Навряд чи ми колись повернемо Крим (відео)
Артем Кравець

Український нападник розповів про життя в Туреччині, прокоментував ситуацію з Кримом і пояснив, чому футболісти заробляють більше за Олімпійських чемпіонів

Черговим гостем у програмі «От души в душу» став форвард збірної України та турецького «Кайсеріспора» Артем Кравець.

Колишній форвард «Динамо» розповів про життя в Туреччині, прокоментував ситуацію з Кримом і пояснив, чому футболісти заробляють більше за Олімпійських чемпіонів.

Також Артем назвав свого фаворита майбутнього чемпіонату світу і пояснив, чому захисник «Реала» Марсело являється найнахабнішим захисником.

Про життя в Туреччині

«Що дивного помітив у Туреччині? Останнім часом вони перед грою ноги миють, прямо перед виходом на поле. У нас капітан команди, нападник Умут Булут, так я поруч з ним сиджу. І ось він весь час молиться, а потім ноги миє. Ти сидиш, робиш останні приготування, а він взяв тапки і пішов в душову», - сказав Кравець.

«Скільки витрачаю в Туреччині? Я якийсь час жив в готелі, там номер коштував 130 турецьких лір - це 30 доларів на добу. Це ціна для футболіста «Кайсері». І, звичайно, замовляв в номер поїсти - не буду ж в готелі готувати. Вечеря або обід на базі. 900 доларів тільки на проживання в місяць плюс 500 доларів поїсти. Грубо кажучи, в місяць дві тисячі доларів я витрачав. Це зараз я вже винаймаю квартиру. Як розважаюсь в місті? В Кайсері немає жодного нічного клубу. Сам прикол, що є ресторан на даху готелю, де я проживав, але я там жодного разу не був (сміється). Ну а так, граю в Counter-Strike, читаю книги, дивлюся фільми», - додав Артем.

Про ситуацію в Криму

«Крим... Чесно? Нехай не ображаються на мене, я в це взагалі не лізу. Це неправильно, адже в будь-якому випадку ти будеш десь винен, комусь буде щось не так, нічого хорошого для тебе це не принесе. Я думаю, що навряд чи ми колись повернемо Крим. Це чисто моя думка», - коротко відповів Кравець.

Про те, чому футболісти так багато заробляють

По-перше, вони самі туди пішли. По-друге, я вважаю, що футбол - це найпопулярніший вид спорту в світі. Ось якби Гармаш зараз поїхав грати за кордон, то приблизно отримував би ті ж гроші, що і зараз в «Динамо». Я вважаю, що він їх заслуговує. Якщо він поїде в Європу і буде заробляти такі ж гроші, ви теж будете так говорити? Люди живуть настільки бідно, що їм і дивно, що інші заробляють такі суми. Я грав в Німеччині та Іспанії, і там таких питань взагалі немає. Але так, я не розумію, як олімпійський чемпіон (Олег Верняєв - примітка «Главкома») заробляє максимум 1000 доларів. Це маячня. Хто в цьому винен? Країна винна», - заявив футболіст.

Про найнахабнішого захисника та фаворитів на Чемпіонаті світу-2018

«Найнахабніший захисник? Напевно Марсело. Він такий наглючий. Подивіться на нього - це така впевненість, яка межує із самовпевненістю ну і плюс нахабство. Після гри він нормальний, а під час гри ... Ну з іншого боку це класно, правильно, якщо ти не переступиш якісь межі. Але якщо на нього подивитися, то видно, що він такий - «на вагах», - вважає український нападник.

«Щодо того, хто зіграє у фіналі Чемпіонату світу, то перший мій фаворит - збірна Франції. Я дуже в них вірю, у них хороший підбір виконавців. Другий фаворит? Так, як я несильно вірю в Аргентину, Бразилію... то назву тоді збірну Німеччини. Франція і Німеччина, на мою думку, зіграють в фіналі», - додав Кравець.

Про економію та благодійність

«Та я багато на чому заощаджую. Припустимо, я купую собі техніку, навіщо мені платити на дві тисячі більше, або на 500 гривень більше? Якщо є перелік цін на сайті. Я знаходжу магазин, де цей товар буде дешевше. Ну правильно? Кожен би так зробив. На техніку гарантія взагалі максимум рік ... ось у вас ламався телевізор протягом року? У мене точно так само машина була на гарантії нова, а у мене вже колодки скрипіли. А мені заявляють, що так і повинно бути. В новій машині? В результаті сам колодки поміняв і все нормально працює», - пригадав він.

«Благодійність? Займався, займаюся і буду займатися. Та ж ситуація з пологовим будинком, коли закупили обладнанням на 20 тисяч доларів. Найбільший аукціон для благодійності? Це був аукціон з футболкою «Барселони», на якій були автографи всіх гравців каталонського клубу. Стартова ціна була три тисячі доларів. Спочатку ніхто не брав, а за тиждень до кінця ціна виросла практично вдвічі. Зараз займаємося зборами коштів для дівчинки Саші. Їй потрібна серйозна операція», - додав Кравець.

Нагадаємо, Кравець перебрався в «Кайсеріспор» минулої зими. За ці півроку він взяв участь в 13 матчах місцевої Суперліги, записавши на свій рахунок три забиті м'ячі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: