Світоліна: Це приголомшливі відчуття - бути четвертою ракеткою світу

Світоліна: Це приголомшливі відчуття - бути четвертою ракеткою світу

Одна з найкращих тенісисток на планеті розповіла, що допомогло їй досягти такого успіху

Перша ракетка України Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу на одному з найстаріших жіночих турнірів - Відкритому чемпіонаті Канади (старше тільки два турніри Великого Шолома — Вімблдон і US Open).

«Кажуть, моя найкраща сторона — це те, що я боєць на корті. Це все тому, що в дитинстві я дуже хотіла виграти у мого брата Юліана. І мені знадобилося п'ять або шість років, щоб зробити це. Мені здається, це дійсно дуже допомогло мені". На думку Світоліної, вона набула дуже великого досвіду. «За роки в турі я можу сказати, що як людина я стала мудрішою, а як гравець — досвідченішою. Я пізнала , що таке вигравати і програвати важкі матчі — все це частина моєї кар'єри. Я рада, що перемогла стільки гравців топ-5 в цьому році, це додає мені впевненості. Але мені ще є над чим працювати, є що поліпшити у своїй грі. Я завжди думаю про те, а що б я ще могла поліпшити, і моя команда допомагає мені у цьому».

Нагадаємо, Світоліна вперше в історії жіночого тенісу України стала четвертою ракеткою світу. «Це приголомшливі відчуття — бути четвертою ракеткою світу. Я всього лише в одному кроці від того, щоб побити загальноукраїнський рекорд Андрія Медведєва — адже це завжди було моєю метою — стати найбільш високорейтинговим гравцем в історії українського тенісу. Я дуже мотивована, сподіваюся, що вдасться досягти цієї мети в цьому році. Для мене дуже важлива підтримка українців і я дуже ціную її».

Еліна розповіла про свою мету на залишок нинішнього сезону. «Я дуже хочу потрапити в Сінгапур (фінальний турнір WTA), але моя головна мета — залишатися здоровою. Тоді з моїм тенісом буде все в порядку, і тоді я зіграю на Підсумковому турнірі», — цитує Світоліну офіційний сайт WTA.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: