«Олександрія» розгромила «Арсенал-Київ» та вийшла на друге місце Прем'єр-ліги

«Олександрія» розгромила «Арсенал-Київ» та вийшла на друге місце Прем'єр-ліги
Фото взяте з сайту ua-football.com

Гості перемогли завдяки голам Дмитра Шастала, Артема Сітала та Кирила Ковальця

«Арсенал» почав досить непогано й навіть міг забити на старті матчу: так, на сьомій хвилині Сагуткін увірвався у штрафний та вже обіграв Паньківа, однак Шендрік підстрахував свого голкіпера.

«Олександрія» відповіла у наступній же атаці, в якій Артем Сітало обійшов Сагуткіна та віддав на Шастала, однак після його удару Майданевич виніс м'яч з пустих воріт.

На 22-й хвилині голкіпер «Арсеналу» Сергій Сітало відбив удар свого однофамільця перед собою, а Протасов замість нормального добивання виніс м'яч в офсайд. Тим не менш, гості грали активніше й закономірно виграли перший тайм: на 33-й хвилині Гречишкін виконав верхову передачу на Шастала, а той головою замкнув – 0:1.

Другий тайм кияни почали дуже активно, ледь не відігравшись. На 55-й хвилині Акулінін пробив головою після флангової передачі, однак Паньків відбив м'яч. Через п'ять хвилин Шендрік збив Вакулка у власному карному майданчика, а головний арбітр призначив пенальті. Акулінін підійшов до «точки», однак пробив жахливо – без проблем для Паньківа.

«Олександрія» після цього перехопила ініціативу, Шастал кілька разів непогано пробивав та подавав, і, зрештою, на 82-й хвилині все було завершено: Андрій Сітало вирвався віч-на-віч з Сергієм Сіталом та впевнено його переграв – 0:2. На 92-й Кирило Ковалець добив господарів – 0:3.

Таким чином, «Олександрія» набрала 30 очок та піднялася на друге місце в турнірній таблиці – втім, «Динамо» свій матч зіграє завтра. «Арсенал-Київ» залишився на останній позиції, маючи у активі сім очок.

Прем'єр-ліга України з футболу

Матч 15-го туру

«Арсенал-Київ» - «Олександрія» - 0:3

Голи: Шастал, 33, А. Сітало, 81, Ковалець, 90 + 1

«Арсенал-Київ»: С. Сітало - Майданевич (Насонов, 73), Акакпо, Сагуткін, Дубінчак - Домбровський, Євтоскі (Фещук, 74) - Лола, Вакулко, Семенюк - Акулінін (Єрмаченко, 83)

«Олександрія»: Паньків - Микицей, Бондаренко, Шендрік, Цуріков - Банада, Шастал

Попередження: Дубінчак, Євтоскі - Шендрік

На 61-й хвилині Акулінін не реалізував пенальті (воротар).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: