Роналду про перехід в «Ювентус»: Хочу показати, що кар'єра в 33 роки не закінчується (відео, фото)

Роналду про перехід в «Ювентус»: Хочу показати, що кар'єра в 33 роки не закінчується (відео, фото)
Фото: Reuters

Перші слова Кріштіану Роналду після переходу в «Ювентус»

У неділю, 15 липня, Кріштіану Роналду вперше після підписання контракту з «Ювентусом» прилетів до Турину.

Про це стало відомо з офіційної сторінки футбольного клубу у соціальній мережі Twitter.

Як відомо, футболіст прибув на приватному літаку.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду перейшов в «Ювентус» 10 липня, підписавши чотирирічний контракт.

У понеділок, 16-го липня, Роналду вперше зустрівся зі своїми новими одноклубниками.

Згодом зірковий новачок зустрівся із вболівальникам клубу, а також пояснив, чому вирішив перейти в «Ювентус».

«Це один з кращих клубів світу. Моє рішення продумане: друзі і раніше говорили, що я міг би грати в цьому клубі. Це кращий клуб в Італії, у нього сильний тренер і керівництво. Я насолоджуюся футболом, я досить молодий, я завжди любив виклики. «Спортинг» - «Манчестер» - «Реал» - «Ювентус» - мрія, а не кар'єра. Коли я починав, то навіть не думав, що все так складеться, що я виграю стільки індивідуальних нагород і клубних трофеїв. Виклики - частина мого життя, думаю, що цей буде не гірше за інших», - заявив він.

За словами Роналду, він хоче довести, що відрізняється від тих футболістів, які після 30 років їдуть в малопрестижні, але багаті чемпіонати.

«Я в порядку фізично, ментально і емоційно. Тому я пишаюся, що я тут. Я не такий, як інші гравці, які в 33 думають, що їхня кар'єра закінчена. Я хочу показати, що я інший. Тому це дуже емоційний момент для мене і клубу - мені ж 33, а не 23», - зазначив португалець.

«Я хочу бути прикладом не тільки як гравець, але і як людина. Я хочу багато працювати, хочу допомагати молоді. Я не змінюся, я буду собою. Думаю, що це великий момент в моїй кар'єрі, сподіваюся зробити фанатів дуже щасливими і працювати, щоб виграти нові трофеї», - додав Кріштіану.

Зірковий футболіст також прокоментував рівень чемпіонату Італії.

«Я знаю, що це складний і тактичний чемпіонат. Я люблю отримувати новий досвід. Я знаю, що буде складно, але я всю кар'єру шукав складні виклики. Не люблю сидіти і розглядати успіхи. Я хочу працювати і досягати нових успіхів. Я вірю в свою гру, своїх партнерів, і я вірю, що успіх прийде. Я зроблю все на що здатний. Я спокійний і впевнений у собі», - запевнив футболіст.

«Як я себе відчуваю? Відмінно. Буде важко, ліга важка, але «Ювентус» готовий, я готовий, а вік - неважливо. Я відчуваю себе круто, мотивовано. Я як завжди постараюся грати якомога краще. Я чекаю, що добре почну в лізі і постараюся виграти всі трофеї», - підкреслив Роналду.

З 2009 року португалець виступав за «Реал», у складі якого двічі ставав чемпіоном Іспанії і чотири рази вигравав Лігу чемпіонів.

Туринці заплатили за форварда 112 мільйонів євро. Це рекордна сума для гравця старше 30 років.

Зарплата футболіста у новому клубі складе 30 мільйонів євро в рік.

У минулому сезоні іспанської Прімери Роналду взяв участь в 27 матчах, забив 26 голів (три  з пенальті) і віддав п'ять результативних передач.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: