Для iPhone та iPad вийшло велике оновлення. Які нововведення запропонувала Apple

Для iPhone та iPad вийшло велике оновлення. Які нововведення запропонувала Apple
Функція SharePlay в додатку FaceTime
Фото: Apple

Apple представила велике оновлення операційної системи для пристроїв iPhone та iPad

Apple представила оновлення операційної системи для iPhone та iPad. Серед нововведень – функція SharePlay, яка позиціонується як «абсолютно новий спосіб ділитися з усіма учасниками виклику FaceTime контентом з Apple TV, музики та інших підтримуваних додатків з App Store».

За допомогою цієї опції користувачі, які беруть участь у виклику FaceTime, можуть спільно переглядати контент, слухати й читати, дивитись фото та відео, гортати вебсторінки та допомагати одне одному у виконанні завдань.

Спільні елементи управління дозволять призупиняти, запускати й перемотувати контент, а гучність відео чи музики автоматично зменшується, коли співрозмовники починають говорити.

З Apple TV можна разом дивитися відео на великому екрані, продовжуючи спілкування по FaceTime на iPad.

Кілька нововведень стосуються додатку для перекладу. Наприклад, тепер він підтримує китайську мову путунхуа (одна з офіційних у Китаї).

У додаток «Дім», який дозволяє віддалено керувати компонентами розумного будинку, додані нові перемикачі автоматизації на основі поточних показань вологості, якості повітря і рівня освітленості з датчиків, що підтримують HomeKit.

У додатку Wallet з'явилася підтримка карт вакцинації від Covid-19.

Цієї осені відбулося вже дві презентації Apple. На першій компанія показала нові iPhone та iPad. На другій дебютували нові ноутбуки та навушники.

Нещодавно в Україні стартували продажі нових смартфонів Apple – iPhone 13. Всі подробиці – за посиланням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: