Google презентувала Android 13 Developer Preview

Google презентувала Android 13 Developer Preview

Прошивка вийшла з назвою Android 13 Developer Preview

Компанія Google, через чотири місяці після релізу стабільної версії Android 12, анонсувала для розробників наступну версію «зеленого робота».

Прошивка вийшла з назвою Android 13 Developer Preview 1 і отримала безліч дрібних, але корисних змін.

У ПЗ встановили покращені теми Material You, новий системний засіб вибору фотографій, а також додаткові кнопки в панелі швидких налаштувань: для перемикання режиму роботи однією рукою, корекції кольору та запуску вбудованого сканера QR-кодів.

Серед нововведень ще додали для пристроїв з великими екранами можливість відображати до 6 іконок на панелі завдань. Також розробники змінили інтерфейс вибору вихідного пристрою відтворення. Повзунок гучності став більшим і красивішим.

З цікавого ще варто відзначити можливість включати ліхтарик по подвійному дотику до задньої панелі смартфону, встановлювати мову додатків, а також обирати перелік програм для користувачів гостьового режиму.

Android 13 Developer Preview 1 вже можуть встановити власники Pixel 6, Pixel 6 Pro, Pixel 5a 5G, Pixel 5, Pixel 4a 5G, Pixel 4a, Pixel 4 XL і Pixel 4. Google планує випустити ще одну прошивку для розробників, а також чотири Beta-версії ПЗ. Фінальний реліз системи відбудеться наприкінці літа або на початку осені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: