Співзасновник Apple купив новий iPhone та поділився враженнями

Співзасновник Apple купив новий iPhone та поділився враженнями
Співзасновнику Apple не сподобався новий iPhone
Фото з відкритих джерел

Стів Возняк, який разом зі Стівом Джобсом заснував компанію Apple, купив новий смартфон компанії – iPhone 13

Співзасновник Apple та один з найвідоміших інженерів у світі Стів Возняк купив новий смартфон компанії – iPhone 13. Він також висловив свою думку про новинку.

Як повідомляє видання Yahoo!Finance, бізнесмен не побачив різниці між новим iPhone та його попередником.

«Я отримав новий iPhone. Я справді не бачу різниці (з попереднім смартфоном – ред.)», – цитує видання Возняка.

Він також припустив, що смартфон оснащено застарілим програмним забезпеченням.

Лінійка смартфонів iPhone 13 дебютувала у вересні 2021 року. Pro-версії отримали новий екран Super Retina XDR, який має пік яскравості 1000 ніт та частоту оновлення 120 Гц. Остання – адаптивна. Тобто, залежить від того, який контент споживає користувач.

В Apple запевняють, що всі iPhone 13 отримали покращену батарею. Так, наприклад, 13 Pro служить на 90 хвилин довше ніж iPhone 12 Pro.

Детальніше про iPhone 13 – за посиланням.

Нові смартфони Apple вже продаються і в Україні. Які версії iPhone 13 доступні в Україні та скільки вони коштують, дивіться за цим посиланням.

Також нещодавно Apple представила оновлення операційної системи для iPhone та iPad. Серед нововведень – функція SharePlay, яка позиціонується як «абсолютно новий спосіб ділитися з усіма учасниками виклику FaceTime контентом з Apple TV, музики та інших підтримуваних додатків з App Store».

За допомогою цієї опції користувачі, які беруть участь у виклику FaceTime, можуть спільно переглядати контент, слухати й читати, дивитися фото та відео, гортати вебсторінки та допомагати одне одному у виконанні завдань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: