У компанії Xiaomi і Redmi розповіли про нову функцію їхніх смартфонів

У компанії Xiaomi і Redmi розповіли про нову функцію їхніх смартфонів
Представники компаній Xiaomi і Redmi часто звертаються до споживачів, цікавлячись їхніми побачажаннями

Користувачі телефонів Xiaomi або Redmi хотіли б мати повністю захищений від проникнення вологи гаджети

Лу Вейбінг (Lu Weibong), який займає пост президента Xiaomi Group China і генерального директора Redmi, оновив свій пост в китайській соціальній мережі Weibo на тему водонепроникності смартфонів.

Нагадаємо, лідер китайського підрозділу Xiaomi заявив в одному зі своїх останніх повідомлень, що Redmi K30 Pro, який відповідає ступеню захисту IP53, є досить захищеним смартфоном. Він додав, що відповідність ступеня захисту IP68 не є затребуваною функцією смартфонів сьогодні.

Однак його повідомлення було зустрінуте вкрай негативно з боку користувачів, які стверджують, що багато хто хотів би мати телефон Xiaomi або Redmi, повністю захищений від проникнення вологи.

Якщо спочатку він заявив, що «Redmi K30 Pro підтримує IP53, чого достатньо для захисту від бризок. Я думаю, що IP68 не потрібен», то пізніше він додав, що «оскільки всім дуже подобається IP68, ми також розглянемо можливість реалізації цього ступеня захисту для майбутніх продуктів».

Xiaomi і Redmi варто похвалити за те, що ці компанії часто звертаються до шанувальників, цікавлячись з думкою і бажаннями, які відображаються в наступних смартфонах.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: