Крок до Перемоги: нацгвардійці знищили на Донеччині російські танки (відео)

Крок до Перемоги: нацгвардійці знищили на Донеччині російські танки (відео)
Українські воїни знищили майже дві тисячі ворожих танків
ілюстративне фото

Ворожа техніка рухалася до одного з українських населених пунктів

Військові Нацгвардії на Донецькому напрямку знищили російські танки. Як повідомляє пресслежба Нацгвардії, ворожа техніка рухалася до одного з українських населених пунктів.

«Після цього захисники передали інформацію до суміжних підрозділів для подальшого знищення живої сили та техніки окупантів, що залишилася», – кажуть військові.

Як йдеться у повідомленні, кожен знищений російський окупант – це ще один крок до перемоги України. Спецпризначенці Нацгвардії зачищають Україну від ворога. Кожен український боєць робить все можливе, щоб на нашій рідній землі ставало все менше і менше окупантів.

«Українці захищають те, що по праву належить нам: землю та незалежність. І будемо продовжувати робити це доти, поки не знищимо окупантів. Всіх до єдиного», – запевнили у Нацгвардії.

Нагадаємо, триває 180-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територіями Луганської та Донецької областей, утриманні захоплених районів Херсонської та частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, відновленні боєздатності підрозділів, що зазнали втрат, а також недопущенні можливого контрнаступу Сил оборони.

Із початку повномасштабного вторгнення в Україну російські окупанти втратили 45400 військових. За минулу добу ЗСУ ліквідували ще 200 загарбників.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: