НАБУ оприлюднило записи з кабінету Холодницького

НАБУ оприлюднило записи з кабінету Холодницького
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький

За інформацією САП, приховані засоби прослуховування знаходилися в акваріумі в кабінеті Холодницького

Національне антикорупційне бюро України на своєму YouTube-каналі оприлюднило фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій щодо керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Нагадаємо, скарга НАБУ ґрунтується на розмовах Холодницького, які стосуються кримінальних проваджень щодо народного депутата від «Народного фронту» Георгія Логвинського, мера Одеси Генадія Труханова, колишньої голови НАЗК Наталії Корчак, власника агрохолдинку UkrLandFarming Олега Бахматюка та помічника Олега Ляшка.

У вівторок Холодницький заперечив, що повідомляв інформацію про розслідування меру Одеси Геннадію Труханову чи його заступникові Павлу Вугельману.

Раніше Холодницький розповів, що Генпрокуратура порушила проти нього справу за підозрою в розголошенні відомостей досудового розслідування.

Також він заявив, що не братиме участь у слідчих діях.

Раніше повідомлялося, що Юрій Луценко звернувся до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів щодо розгляду питання зняття Назара Холодницького з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури.

Пізніше, Директор Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Артем Ситник повідомив, що розслідування стосовно керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури (САП) Назара Холодницького почали після підтвердження інформації про перешкоджання керівництвом САП розслідування справи проти мера Одеси Геннадія Труханова

Як відомо, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі підтвердили, що в робочому кабінеті Назара Холодницького було знайдено приховані засоби прослуховування.

За інформацією відомства, «прослушку» знайшли в акваріумі, який знаходиться в кабінеті Холодницького.

За інформацією ЗМІ, кабінет Холодницького декілька тижнів прослуховували НАБУ і Генпрокуратура.

Також прослушку прокоментував глава НАБУ Артем Ситник.

Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький підтвердив, що в його кабінеті у Києві було знайдено підслуховуючий пристрій.

Також Холодницький заявив, що поки не планує йти у відставку.

Читайте також: Акваріумгейт. Як топлять Холодницького

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: