Обійнялися й заспівали повстанську пісню: частина депутатів вийшла з партії «Голос» (відео)

Обійнялися й заспівали повстанську пісню: частина депутатів вийшла з партії «Голос» (відео)
Завершення з'їзду партії депутати закріпили дружнім виконанням повстанської пісні
Фото: скріншот відео Ян Доброносов/Facebook

Депутати, які залишили партію, проведуть наради щодо своїх подальших дій

У четвер, 29 липня, під час з'їзду партії «Голос» частина депутатів залишила засідання і оголосила про вихід із партії. Відповідне відео з’явилося на сторінці у Facebook Яна Доброносова.

Зокрема депутат Ярослав Рущишин заявив про фарс усередині політсили та пояснив, чому депутати покинули засідання.

«Ми вийшли через відсутність демократичних процедур в партії і наша присутність там, була б, по суті, легітимізацією цього фарсу, який, на жаль, відбувається. Коли голосують за поглядом керівника партії», – заявив нардеп.

Також Рущишин додав, що депутати, які залишили партію, проведуть наради щодо подальших дій.

Завершення з'їзду партії депутати закріпили дружнім виконанням повстанської пісні.

Як сьогодні повідомлялося, відповідно до заяви партії «Голос», депутати на з'їзді партії висловили підтримку лідерці політсили Кірі Рудик. «На з'їзді партії «Голос» лідерка партії Кіра Рудик відзвітувала про роботу партії з часу проведення місцевих виборів жовтня 2020 року та презентувала стратегічне бачення подальшого розвитку партії. Відповідаючи на запит частини партійців, було поставлено на голосування питання довіри голові партії», – йдеться у повідомленні. Отже, 86% делегатів висловили свою підтримку чинній голові партії.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо про вихід із партії «Голос» двох народних депутатів – Олександри Устінової та Ярослава Юрчишина.

Як раніше писав «Главком», Черкаський, Львівський та Івано-Франківський осередки партії «Голос» закликали лідерку політсили Кіру Рудик добровільно скласти повноваження і провести прозорий з'їзд, на якому оберуть нового голову.

Також осередок партії «Голос» у Чернівецький області оголосив про внесення подання до політради партії щодо необхідності виключення з «Голосу» Кіри Рудик, яка наразі очолює партію.

Нагадаємо, після виходу Сергія Притули з «Голосу» депутатка Верховної Ради від фракції «Голос» Соломія Бобровська і ще восьмеро депутатів із цієї фракції заявили, що спільно ухвалять рішення про своє подальше перебування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: