Соцмережі оприлюднили відео, як Собчак тікає з РФ

Соцмережі оприлюднили відео, як Собчак тікає з РФ
У мережі з'явилося відео переходу Собчак білоруського кордону
скріншот

За інформацією журналістів, Собчак спочатку виїхала до Білорусі, а вже в там перетнула кордон Литви

В інтернеті з'явилося відео, на якому, ймовірно, зафільмовано момент переходу російської телеведучої Ксенії Собчак, яку підозрюють у здирництві в особливо великому розмірі,  білорусько-литовського кордону в пункті пропуску Відзи. Відповідний ролик опублікував у Facebook журналіст Юрій Ніколов.

«На відео Собчак переходить кордон. Вона дізналась про затримання по цій справі її комерційного директора та ще одного журналіста, купила кілька квитків на різні авіарейси, а поки поліція чекала її в аеропортах – дьорнула в Білорусь, а звідти пішки перейшла до Литви. Нібито по ізраїльському паспорту»

Нагадаємо, 25 жовтня російські силовики затримали комерційного директора журналістки Кирила Суханова за підозрою у здирстві грошей за так звані «блоки», які гарантують незгадування каналом тієї чи іншої персони або компанії.

Пізніше стало відомо, що у заміському будинку Ксенії Собчак, розташованому в котеджному селищі «Гірки-8» у Московській області, проводився обшук.

26 жовтня державні російські ЗМІ повідомили, що телеведуча і блогерка Ксенія Собчак покинула територію РФ. Також відомо, що їй оголошено підозру у справі про здирництво в особливо великому розмірі у держкорпорації «Ростех», за що їй загрожує до 15 років колонії.

Російські правоохоронці планували затримати журналістку, проте вона втекла від них у Литву. 

Зазначимо, сама Собчак наразі ніяк не прокоментувала інформацію про обшуки та оголошення їй підозри.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: