Терорист Гіркін назвав наступну державу-жертву Росії (відео)

Терорист Гіркін назвав наступну державу-жертву Росії (відео)
У рупора Кремля останнім часом сумний вигляд
скріншот з відео

Пропагандист прогнозує невеселий 2023 рік для росіян

Терорист Ігор Гіркін (псевдо Стрєлков) прогнозує, що наступного року Казахстан остаточно перейде до лав відвертих ворогів Росії. Більше того, у своєму прогнозі він навіть побачив можливість збройних зіткнень на російсько-казахському кордоні.

За його словами, Кремль зробив помилку, коли вивів війська з Казахстану після того, як взяв участь у силовому придушенні антиурядових мітингів. Примітно, що, за його версією, влада РФ забралася з сусідньої країни, оскільки готувалась до війни з Україною, а не на вимогу Китаю.

«З воєнної точки зору це було, мабуть, доцільно. А з військово-політичної за підсумком року обернулося цілковитим провалом. Вишенькою на торті стали нещодавні заяви президента Токаєва, що Казахстан не стане для Росії лазівкою для обходу санкцій. Загалом у Казахстані зараз діє відверто антиросійська влада.

Наступного року прогнозую можливий перехід Казахстану до лав відвертих ворогів РФ, вірніше, завершення цього шляху. Навіть не виключаю, що наступного року зіткнення на російсько-казахському кордоні», – наголосив пропагандист.

Нагадаємо, російський терорист й воєнний злочинець Ігор Гіркін-Стрєлков записав відеозвернення до російських генералів

«Якщо наші генерали воюватимуть так, як вони воювали всі ці 10 місяців, ми маємо всі шанси програти цю війну. І, якщо ви все ще розраховуєте відсидітися, якщо не на озері Комо, де у вас заарештували пару ваших вілл, а в Ізраїлі, я, звичайно, зробив би все, щоб ви не встигли туди втекти», – заявив терорист.

Раніше Гіркін розказав, що рятує главу Генштабу РФ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: