Уночі під Бахмутом снайпери ліквідували штурмову групу окупантів (відео)

Уночі під Бахмутом снайпери ліквідували штурмову групу окупантів (відео)
Оператори ССО України знищили чотирьох окупантів
фото ілюстративне

Ворог зазнав втрат і відмовився від штурму Бахмута цієї ночі

Російські окупанти не полишають спроб захопити місто Бахмут Донецької області. Штурмові дії загарбники намагаються вести навіть уночі. Одну із таких спроб штурму українські воїни зупинили у ніч на 16 березня. Про це повідомляє Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Снайпери знищили групу окупантів.

«На Бахмутському напрямку противник вкотре закидає позиції оборони тілами. Оператори ССО України знищили чотирьох окупантів, ще трьох було поранено. Противник зазнав втрат і відмовився від штурму на цю ніч», – повідомляє Командування ССО.

Перехоплені переговорили противника підтвердили результат роботи українських воїнів.

Нагадаємо, триває 386-та доба повномасштабної війни Росії проти України. РФ не відмовляється від своїх намірів щодо окупації України, продовжує вести наступальні дії, не рахуючись із втратами. Основні зусилля противник зосереджує на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Протягом минулої доби ворог здійснив понад 75 атак на зазначених напрямках.

За даними Великої Британії, з травня 2022 року до сьогодні в боях за Бахмут російська регулярна армія та ПВК «Вагнер» втратили від 20 до 30 тис. убитими й пораненими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: