Журналісти показали наслідки пожежі в будівлі «Інтера»

Журналісти показали наслідки пожежі в будівлі «Інтера»

Поліція пропустила журналіста «Подробиць» в будівлю, де сьогодні, 4 вересня, сталася пожежа

На вході все вигоріло, розгромлений ресепшн, також редакція міжнародних новин повністю знищена.

На відео видно, що згоріла вся техніка і приміщення міжнародної редакції. Студійні камери поплавились, при цьому студія «Новин» і «Подробиць» залишилася практично цілою.

«Повністю згоріла звукова апаратура, її облили гасом і підпалили. Скло в будівлі від пожежі вибиті, також постраждали і кабінети, де монтуються сюжети. Яких збитків поки сказати важко, потрібно перевірити всю техніку», - зазначили на телеканалі.

Як відомо, раніше Нацполіція повідомила про шістьох затриманих під будівлею «Інтера» у Києві, їх та доправлено до відділків поліції, де буде перевірятися їх причетність до інциденту.

За даними НП, пікет з підпалом шин та напад на будівлю скоїла група людей – приблизно 20 осіб.

За фактом пожежі у приміщенні телеканалу відкрито провадження за двома статтями – 296 «Хуліганство» та 194 – «Умисне знищення або пошкодження майна».

Глава МВС Арсен Аваков заявив, що особи, які організували пікет біля будівлі, де розташований офіс компанії «Національні інформаційні системи» телеканалу «Інтер», раніше служили у 30-й бригаді Збройних сил України.

Нагадаємо, сьогодні у Києві горіла будівля телеканалу «Інтер». Безлад під будівлею «Інтера» починався як мирний мітинг ветеранів АТО. У поліції повідомили, що група осіб, приблизно 20 людей, прийшли до будівлі, встановили туристичні палатки та принесли шини. Згодом шини підпалили та кинули у будівлю, за попередньою інформацією, «коктейль Молотова». В результаті пожежі в будівлі телеканалу «Інтер» є постраждалі, пошкоджена телестудія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: