З’явилося відео вибуху, який ліквідував Захарченка

З’явилося відео вибуху, який ліквідував Захарченка
Вибух стався, коли Захарченко тільки зайшов до передпокою

Відео було знято камерою ресторану, де прогримів вибух

Опубліковано відео вибуху у Донецьку, яким було вбито ватажка терористів «ДНР» Олександра Захарченка та його охоронця. Кадри з’явились на каналі Donbass Archives в YouTube.

На відео видно, що охоронець зайшов у кафе перевірити стан безпеки у кафе. Після цього він дав команду заходити, і коли Захарченко опинився у передпокої ресторану, стався вибух.

Зазначимо, 31 серпня у центрі Донецька в ресторані «Сепар» прогримів вибух, в результаті якого загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко

Захарченко загинув внаслідок підриву бомби, встановленій в освітлювальному приладі.

Окупантами, за підозрою в замаху на Захарченка затримані кілька людей - «українські диверсанти і пов'язані з ними особи». Їх затримали в автомобілі на проспекті Богдана Хмельницького, пишуть росіяни.

У свою чергу в СБУ заявили, що не мають жодного відношення до ліквідації ватажка бойлвиків, адже скоріш за все це результат спроби російських спецслужб усунути досить одіозну фігуру, яка вже давно заважала росіянам. За даними СБУ, за вибухом стоять або бойовики, або російські спецслужби.

Пізніше СБУ перехопили розмови ватажків «ДНР», у якій вони обговорюють зміни у владній вертикалі окупантів після ліквідації Олександра Захарченка та узгодження цих змін з Кремлем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: