На Вінниччині призовники ігнорують повістки

На Вінниччині призовники ігнорують повістки

Комісарам все важче виконувати доведений державою план

У період з 10 квітня по 30 травня з Вінницької області військові комісаріати відправлятимуть на строкову військову службу новобранців. Цього разу до армії мають піти 830 осіб, з них у Збройні сили України – 481, Державну службу транспорту – 50, Прикордонну службу України – 65 та Національну Гвардію – 234. До навчальних центрів буде відправлено 453 військовослужбовці, решта – до військових частин.

Станом на сьогодні вінничанам призовного віку вже вручено близько 7 тисяч повісток. Про це 6 квітня під час прес-конференції повідомив заступник військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату Михайло Дзигаленко. Він наголосив, що попри складнощі, план весняного призову Вінниччина виконає. Серед проблем Дзигаленко назвав неявку юнаків до військкоматів.

«Найбільша неявка людей – до вісімдесяти відсотків – в Козятинському, Могилів-Подільському, Жмеринському, Хмільницькому районах та в місті Ладижин. Там найбільша кількість призовників, які не з’являються до військових комісаріатів», – повідомив Дзигаленко.

Водночас комісар відзначає більшу активність вінничан щодо служби в ЗСУ за контрактом. Так у першому кварталі Вінниччина мала дати державі 330 контрактників, а забезпечила 349, таким чином перевиконавши план.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: