Під час Великодніх свят вінницька поліція працюватиме в посиленому режимі

Під час Великодніх свят вінницька поліція працюватиме в посиленому режимі

В Головному управлінні Національної поліції у Вінницькій області відбулась відеоселекторна нарада за участі керівників територіальних підрозділів, на якій обговорювалися питання забезпечення публічної безпеки та порядку під час Великодніх свят.

З 7 на 8 квітня на території області майже в 1 тисячі храмів проводитимуться богослужіння з нагоди святкування Великодня.

Заступник начальника ГУНП Руслан Мороз доповів начальнику ГУНП про готовність підрозділів поліції до забезпечення на належному рівні правопорядку. 

Він, зокрема, зазначив, що у святкові дні в кожному підрозділі чергуватимуть додаткові слідчо-оперативні групи поліції та визначена кількість резервів.

Напередодні здійснення релігійних відправ спільно з територіальними підрозділами ДСНС працівники вибухо-технічного відділу, кінологічного центру поліції обстежать культові споруди щодо виявлення вибухонебезпечних предметів та легкозаймистих речовин.

В день проведення богослужінь, заздалегідь до початку їх проведення, наряди поліції додатково перевірять закріплені за ними храми та прилеглу територію. Забезпечувати правопорядок поліції допомагатимуть військовослужбовці військових частин Національної гвардії України та члени громадських формувань.

Лише на території обласного центру, де в святкових заходах візьме участь значна кількість вірян, правопорядок забезпечуватимуть 200 правоохоронців.

Керівник вінницької поліції генерал поліції третього рангу Юрій Педос акцентував увагу  на персональній відповідальності керівників за організацію роботи по  забезпеченню публічної безпеки, оперативному реагуванні на всі повідомлення про можливі правопорушення та інші антигромадські прояви.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: