Територіальній громаді Бершадського району Вінниччини повернули земельну ділянку площею 3,4 га

Територіальній громаді Бершадського району Вінниччини повернули земельну ділянку площею 3,4 га

Бершадською місцевою прокуратурою захищено інтереси територіальної громади

Теплицьким районним судом задоволено позов Бершадської місцевої прокуратури Вінницької області до фізичної особи про визнання недійсним свідоцтва про право на спадщину, на підставі якого, оформлено право приватної власності на земельну ділянку, загальною площею 3,4 га.

Про це інформує прес-служба прокуратура Вінниччини, повідомляє «Главком».

«Підставою  для  звернення  до  суду  стало  порушення  вимог законодавства,  допущене  судом під час прийняття  рішення  про  встановлення  факту  спільного  проживання  особи  із  померлим  вітчимом, внаслідок якого особа незаконно оформила свої  спадкові  права  на  вищевказану  земельну  ділянку. За апеляційною скаргою Бершадської місцевої прокуратури  незаконне  судове  рішення  першої  інстанції  скасовано   апеляційним судом Вінницької області», - йдеться у повідомленні.

В подальшому, Бершадська місцева прокуратура, з метою повернення спірної земельної ділянки у власність територіальної  громади  смт. Теплик  Теплицького  району, звернулась до суду з позовом про визнання недійсним свідоцтва про право на спадщину, яке видане на підставі скасованого судового рішення.

На даний час, позов прокуратури задоволено,  рішення  суду  набрало законної сили .

Таким чином, завдяки  вжитими заходами представницького характеру Бершадської місцевої прокуратури, у комунальну власність територіальної громади  повернуто земельну ділянку площею 3,4 га.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: