У місцевій бібліотеці на проспекті Космонавтів проводять ремонтні роботи

У місцевій бібліотеці на проспекті Космонавтів проводять ремонтні роботи

Капітально ремонтують приміщення читальної зали, книгосховищ та коридорів

Ремонтні роботи у бібліотеці-філії №13, що за адресою: проспект Космонавтів,39, розпочались восени минулого року. Тоді були замінені старі вікна на енергозберігаючі. Також замінено всі внутрішні двері. Наразі роботи тривають всередині приміщення. Ремонтують читальну залу, книгосховища та коридори. 
Про це інформує прес-служба міськради, повідомляє «Главком».
Останні кілька років у вінницьких закладах культури виконуються чималі об’єми ремонтних робіт. Акцент робиться на впровадженні заходів з  енергоефективності, що дозволить зменшити споживання енергоресурсів взимку та підвищити комфортність перебування у закладах. 

Наразі тривають роботи всередині приміщення бібліотеки-філії №13  міської  централізованої бібліотечної системи. У закладі замінено внутрішні двері, виконуються: штукатурні роботи приміщень читальної зали, коридорів та книгосховищ,    ремонт   внутрішньої системи  електропостачання  тощо. Нагадаємо, що в минулому році в цьому закладі було замінено вікна на енергоефективні (металопластикові).
У Вінницькій міській бібліотеці-філії №13 проводиться чимало різноманітних заходів. Серед них – вечори поезії, музичні зустрічі, творчі майстер-класи. Проходять зустрічі зі школярами, під час яких хлопчикам та дівчаткам розповідають про їхні права. Чимало уваги приділяється популяризації українських традицій та звичаїв. 
З 2013 року заклад є координаційним центром міжкультурного діалогу. Тут відбуваються тематичні заходи, у яких беруть участь представники польської, білоруської, литовської, чеської та інших спільнот. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: