Водій маршрутки побив вінничанина через зауваження

Водій маршрутки побив вінничанина через зауваження

З битою на пасажира

23 квітня вінничанин Юрій Кирилюк чекає на початок судової справи у Києві. Днями в столиці на нього напав водій маршрутки. Інцидент стався через зауваження, яке чоловік зробив керманичу транспорту.

 «Я сідав на кінцевій у маршрутку. Водій одразу кинувся в очі: то каву пив, то курив, голосно говорив. Потім почав чіплятися до молодої дівчини. Через таке зухвале залицяння вона навіть відмовилася сідати в маршрутку. Трішки проїхали, але водій продовжував поводити себе неадекватно. Я викликав правоохоронців. І між іншим запитав у водія, чи він адекватний. Та у відповідь отримав, щоб я йшов геть з салону, якщо буду ще щось говорити, то получу битою по голові. Слово за слово, і водій перейшов до дії. Бита у нього лежала прямо біля лобового скла», - розповів Кирилюк.

Водій бив вінничанина на очах у перехожих та пасажирів маршрутки.  

«Слава Богу, переломів немає, але чимало забоїв по лівій стороні. Крім цього, водій розбив мій телефон, коли спробував відзняти на відео його машину з номерами. Вискочив з салону і накинувся на мене. Я одразу викликав поліцію. Написав заяву, зняв побої. Столичні  копи порушили справу. Її вже передали до суду. Чекаю першого засідання», - продовжив Юрій.

До цього моменту нападник жодного разу не намагався зв’язатися з Юрієм.

«Ми наводили довідки, чи працює той водій ще на маршруті. За однією версією, його звільнили. Потім розповіли, що він так далі і працює. Дивна ситуація, але за телефоном перевізника, який вказаний саме по цій маршрутці, на дзвінки ніхто не відповідає. Їздили за вказаною адресою, там звичайна багатоповерхівка», - зауважив Кирилюк.

Окрім того, щоб водія судом позбавили права на керування транспортними засобами, вінничанин буде вимагати у кривдника відшкодування моральної та матеріальної шкоди.

На відео видно, як водій бере биту та виходить з маршрутки:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: