Жан Беленюк на свої іменини знявся у цікавому проєкті (відео)

Жан Беленюк на свої іменини знявся у цікавому проєкті (відео)
Беленюк одним із перших підтримав відновлення фотопроєкту
фото: facebook/костянтин ревуцький

Беленюк підтримав міжнародний проєкт вінницького фотографа

Олімпійський чемпіон Токіо-2020 Жан Беленюк став учасником фотопроєкту «Міст Дружби». Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook автор проєкту, відомий вінницький фотограф Костянтин Ревуцький.

Для зйомки спортсмен приміряв рокенрольний сміливий образ. Однією зі світлин поділився фотограф. Цікавим фактом є те, що зйомка припала на день народження олімпійського чемпіона (Беленюк народився 24 січня 1991 року).

«Сьогодні провели зйомку з олімпійським чемпіоном із боротьби, депутатом Жаном Беленюком. Виявилось, що у Жана сьогодні день народження. Вітаємо», – написав фотограф.

Для зйомки спортсмен змінив звичний образ Для зйомки спортсмен змінив звичний образ

Своїм проєктом вінницький художник, за його словами, намагається продемонструвати щирі помисли та заклик до мирного об’єднання з іншими країнами. В першу чергу проєкт покликаний створити позитивний імідж України на міжнародній культурній арені. А ще налагодити зв’язки для обміну досвідом та знаннями у різних галузях.

Міжнародний проєкт був започаткований у 2019 році. «Головними героями нашого проєкту є і політики, і спортсмени, актори», – розповідає Костянтин Ревуцький.

Взяти участь у проєкті вже встигли такі відомі українці, як Тарас Тополя, Ольга Сумська, Анна Трінчер, YARMAK, Ірина Мерлені, Влада Литовченко, Василь Бондарчук.

Як повідомлялося раніше, Жан Беленюк серед інших відомих особистостей знявся у новорічному привітанні Зеленського.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: