Беленюк розповів, як через штани ледве не втратив золоту медаль Олімпіади

Беленюк розповів, як через штани ледве не втратив золоту медаль Олімпіади
Жан Беленюк міг через прикрість втратити олімпійську нагороду
фото з відкритих джерел

Поруч з Жаном не опинилося тренера, який мав вивести його на татамі

Олімпійський чемпіон Токіо-2020 Жан Беленюк розповів, як у чвертьфіналі змагань ледве не потрапив під дискваліфікацію. Борця має виводити на килим тренер, а Володимира Шацьких поруч не опинилося – він на сусідньому татамі працював з Парвізом Насібовим.

«У нас був один тренер на двох з Парвізом Насібовим. Першим виступав Парвіз, і наставник повів на сутичку його. А в цей час викликають на килим мене. Запитують: «А хто тебе буде виводити?». Це чвертьфінал Олімпійських ігор. Я побіг до «вольників», а всі тренери сидять в шортах. Той, хто виводить борця, має бути в штанях. Я кажу: «Треба, щоб вивели, бо можуть зняти зі змагань, так по-дурному». І один тренер – Григорій Данько – каже: «Блін, немає ні в кого штанів, але там у Володі Євонова (тренера жіночої збірної, – Прим.) можуть бути, але він уже пішов в автобус.

Потім мені розповіли, що приходить цей Григорій Данько в автобус, там тренер Володя сидить, і він каже: «Вова, знімай штани». Вова не міг зрозуміти що до чого, каже: «Навіщо вам мої штани?». У підсумку той йому встиг пояснити, часу мало було – мене вже викликають, а йому потрібно ще піти штани забрати. Вони обмінялися: шорти на штани», – розповів Беленюк «Острову».

Жан Беленюк на Олімпіаді в Токіо виборов єдину для України найвищу нагороду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: