Вінницький олійножировий комбінат «працює» на синів керманича області

Вінницький олійножировий комбінат «працює» на синів керманича області
Валерій Коровій
фото: vlasno.info

Очільник Вінницької обласної державної адміністрації – Валерій Коровій має двох синів: Богдан та Ярослав.

У своїй декларації Валерій Коровій не задекларував майно своїх дітей, тому ми проаналізували відкриті реєстри та соціальні мережі.

Богдан Коровій

Богдан Коровій, фото зі сторінки Богдана Коровія у соцмережі Facebook Джерело: vlasno.info Богдан Коровій, фото зі сторінки Богдана Коровія у соцмережі Facebook Джерело: vlasno.info

Старший син голови Вінницької ОДА Валерія Коровія Богдан працює в Vioil. На офіційному сайті цієї компанії він зазначений як керівник відділу продажу. Vioil – один із найбільших і найбільш динамічно зростаючих виробників і експортерів соняшникової олії в Україні. До складу групи Vioil входять Вінницький та Чернівецький олієжиркомбінати сумарною річною потужністю переробки 511 тисяч тон насіння соняшнику. Торгові представництва компанії є у Вінниці, Чернівцях, Києві та Москві. Голова ради директорів і мажоритарний акціонер – Віктор Пономарчук. Це вінничанин, який живе зі своєю родиною у Москві. За інсайдерською інформацією, Богдан Коровій має акції вінницького олійножирового комбінату, від чого має прибуток.

Відповідно до реєстру нерухомості, проживає Богдан зі своєю родиною у селі Стрижавка, поруч з будинком свого батька Валерія Коровія. Їх будинки знаходяться біля ставки Адольфа Гітлера «Вервольф». 

Богдан Коровій, згідно з реєстром МВС, їздить на Audi Q7 2010 року випуску. Це авто він придбав у 2015 році. На вторинному ринку таке авто коштує десь 800-900 тисяч гривень. 

Фото для ілюстрації моделі Джерело: vlasno.info Фото для ілюстрації моделі Джерело: vlasno.info

Підприємства на Богдана не зареєстровані. Він очолює громадську організацію «Спортивний клуб «Нива» Стрижавка ». Під час реєстрації цієї громадської організації, Богдан Коровій вказав адресу будинку свого батька.

Ярослав Коровій

Ярослав Коровій, фото зі сторінки Ярослава Коровій у соцмережі Facebook Джерело: vlasno.info Ярослав Коровій, фото зі сторінки Ярослава Коровій у соцмережі Facebook Джерело: vlasno.info

Молодший син очільника Вінниччини також працює в компанії Vioil. Підприємств на ньому не зареєстровано, також, як і рухоме майно. З нерухомого майна має квартиру площею 94,7 квадратних метри у мікрорайоні Поділля по вулиці Зодчих, 12. 


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: