Засновник корпорації Microsoft закликав вирішити десять світових проблем

Засновник корпорації Microsoft закликав вирішити десять світових проблем
Білл Гейтс вважає, що інноваційні ідеї потрібні для покращення, зокрема, екологічної ситуації, збереження енергії та лікування всіх форм грипу і деменції

Якщо ви вірите, що інновації повинні бути доступними для всіх, тоді я маю для вас список із світовими викликами, - Гейтс

Засновник корпорації Microsoft Білл Гейтс закликав людей знайти рішення 10 головних проблем світу на планеті Земля. Про це він написав у Twitter.

«Якщо ви вірите, що інновації повинні бути доступними для всіх, тоді я маю для вас список із 10 світовими викликами для вирішення яких необхідні ваші ідеї», - повідомив Гейтс.

За даними видання MIT Technology Review, йдеться про зменшення викиду вуглекислого газу в атмосферу; зберігання електроенергії, яка вироблена за допомогою відновлюваних джерел; універсальна вакцина для всіх форм грипу; лікування різних форм деменції; очищення від пластику всіх океанів на Землі; енергоефективне опріснення води; розробка безпечних автономних автомобілів; взаємодія штучного інтелекту з реальним світом; прогнозування землетрусів у світі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: