Принц Гаррі і Меган Маркл знімають другий фільм для Netflix

Принц Гаррі і Меган Маркл знімають другий фільм для Netflix
Принц Гаррі і Меган Маркл знімають другий фільм для Netflix
Фото: Kirsty Wigglesworth/AP

У минулому році Гаррі і Меган Маркл підписали багаторічний контракт з Netflix

Принц Гаррі і його дружина Меган Маркл створили другий проект для Netflix в рамках власної компанії Archewell Productions, пише Hollywood Reporter.

Придуманий Маркл «Перл» / «Жемчуг» ( «Pearl») – сімейний мультсеріал, в якому розповідається про пригоди 12–річної дівчинки, натхненною історією впливових жінок. В даний час серіал знаходиться в стадії розробки, уточнює видання. Герцогиня трохи розповіла про майбутню героїню серіалу – вона прагне до самопізнання, намагаючись подолати повсякденні життєві проблеми.

Маркл також буде виконавчим продюсером разом з чоловіком Елтона Джона Девідом Фернішем ( «Рокетмен»), Керолайн Сопер ( «Вольт») і режисерами, які отримали премію «Еммі», Ліз Гарбус ( «Я зникну у темряві», «Розповідь служниці») і Деном Коганом ( «Ікар»).

У минулому році Гаррі і Меган Маркл підписали багаторічний контракт з Netflix.

Ще в квітні Netflix анонсував документальний серіал від Archewell – громадської організації, яку заснували принц Гаррі і його дружина. Документальний серіал, який отримав назву «Серце непереможених», присвячений спортивним змаганням Invictus Games ( «Ігри нескорених»).

Раніше повідомлялося, що британський принц Гаррі і герцогиня Сассекська Меган Маркл стали батьками вдруге.

Дівчинку назвали Лілібет Діана Маунтбеттен-Віндзор – на честь прабабусі Єлизавети, яку в дитинстві називали Лілібет, і бабусі, принцеси Діани.

36-річний Гаррі і 39-річна Меган вже виховують дворічного сина – Арчі.

6 травня синові принца Гаррі та Меган Маркл – Арчі виповнилося два роки.

Як повідомлялося раніше, – британці погіршили ставлення до принца Гаррі та Меган Маркл після скандального інтерв'ю американській журналістці Опрі Вінфрі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: