Росіяни вдарили безпілотником по маршрутці на Нікопольщині. Є постраждалі (відео)

Росіяни вдарили безпілотником по маршрутці на Нікопольщині. Є постраждалі (відео)
Пожежники оперативно ліквідували займання
фото: ДСНС

Внаслідок займання постраждало четверо людей

На Нікопольщині ворожий дрон поцілив у рейсовий автобус. Державна служба з надзвичайних ситуацій опублікувала відео ліквідації пожежі.

Рятувальники повідомляють, що постраждало четверо людей. Вони вже отримують медичну допомогу в лікарні.

Пожежники швидко ліквідували займання. Раніше про влучання БпЛА повідомив начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. 

«Ворожий БпЛА поцілив у рейсовий автобус. Він зайнявся, рятувальники пожежу оперативно загасили», – розповів він. За словами Лисака, постраждали люди, які знаходилися всередині. Це 38-річна жінка та чоловіки 52, 65 і 73 років.

Нагадаємо, у середу ввечері російські війська вдарили двома авіабомбами «УМПБ Д-30СН» по місту Селидове на Донеччині, поранені шестеро цивільних. Селидівська міська рада повідомляє також, що у місті пошкоджено 13 багатоповерхових житлових будинків та легкові автомобілі.

Внаслідок атаки БПЛА вночі проти четверга, 6 червня, в одному з населених пунктів Хмельницької області виникла пожежа на інфраструктурному об'єкті. Про це повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. За словами посадовця, постраждалих та загиблих немає. На місці працюють усі відповідні служби.

Читайте також: Найближчі тижні визначать усе літо і багато в чому цей рік – Зеленський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: