Росіянин пограбував 92-річного ветерана у День перемоги

Росіянин пограбував 92-річного ветерана у День перемоги
Пенсіонер звернувся у поліцію, яка і спіймала зловмисника, проте частину грошей він вже встиг витратити на горілку

Грабіжник вкрав у пенсіонера медаль, що вручила адміністрація району і три тисячі рублів

У Росії житель села Гремячинськ в Бурятії напав на 92-річного ветерана у День перемоги і вкрав у нього медаль і вручені адміністрацією району три тисячі рублів. Про це повідомляється на сайті управління МВС Росії, пишуть росЗМІ.

Зазначається, що постраждалий звернувся в поліцію 9 травня і розповів, що до нього прийшов його 52-річний знайомий і став вимагати гроші.

«Пенсіонер йому відмовив, тоді зловмисник схопив зі столу пам'ятну медаль, яку ветерану вручили вранці і вибіг на подвір'я. Чоловік вийшов за ним і зажадав повернути нагороду. Одночасно з цим він спробував заховати три тисячі рублів, які також отримав вранці. Нападник побачив, як ветеран ховає гроші, повалив його на землю і відібрав пакет з купюрами, після чого втік», - йдеться у повідомленні.

Грабіжника затримали протягом години. Він був п'яний. У нього забрали медаль і частину грошей і повернули пенсіонеру.

Також відзначається, що у січні цього року двоє жителів Псковської області вбили 93-річну жінку заради валізи, в якій виявилася стара білизна. Злочинці припустили, що у жінки накопичена велика сума грошей і заздалегідь домовилися пограбувати її. Вони влізли до неї в квартиру через кватирку, забили її ногами до смерті, забрали валізу і зникли. Пізніше з'ясувалося, що цінність валізи разом з вмістом оцінюється менше 2 тисяч рублів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: