Санкції в дії: російського сенатора не пустили до Італії

Санкції в дії: російського сенатора не пустили до Італії
Володимир Джабаров

Сенатор РФ Володимир Джабаров хотів поїхати до Італії спостерігати за ходом виборів

Міністерство закордонних справ Італії відмовилося видати візу російському сенатору Володимиру Джабарову, який в рамках Парламентської асамблеї ОБСЄ хотів спостерігати за ходом парламентських виборів в країні. Про це пишуть «Ріа Новини».

«Італійці дуже довго не відповідали на запит про мою участь як спостерігача по лінії Парламентської асамблеї ОБСЄ, в результаті прийшла відмова», - сказав Джабаров.

За його словами, МЗС Італії злякалося тиску Євросоюзу. «Італія прислала відповідну ноту в наше посольство в Римі», - зазначив сенатор.

Він вважає, що тепер Росія «може залишити за собою право на відповідні заходи щодо італійських парламентаріїв в рамках ПА ОБСЄ».

Парламентарій висловив жаль у зв'язку із ситуацією, що склалася.

Джабаров підтримав «постанову про використання Збройних сил Російської Федерації на території України», був головою Тимчасової комісії Ради Федерації РФ з моніторингу ситуації в Україні, членом місії спостерігачів на «референдумі» в АР Крим. Був включений в санкційні списки декількох країн, зокрема США, Європейського союзу, Чорногорії, Ісландії, Албанії, Ліхтенштейну, Норвегії, Канади, Австралії, Швейцарії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: