Сім'я Трампа порушила карантин, щоб відсвяткувати Песах, – ЗМІ

Сім'я Трампа порушила карантин, щоб відсвяткувати Песах, – ЗМІ

Іванка Трамп з чоловіком Джаредом Кушнером

Донька Трампа з чоловіком поїхали в Нью-Джерсі

Сім'я президента США Дональда Трампа порушила карантин, щоб відсвяткувати Песах – одне з найважливіших свят іудеїв. Про це повідомляє The New York Times.

«Донька  Дональда Трампа Іванка та її чоловік, старший радник президента США Джаред Кушнер, покинули Білий дім разом з трьома дітьми. Вони поїхали в Нью-Джерсі, щоб відсвяткувати Песах. Це сталося  попри заборону адміністрації президента США залишати будинки без великої необхідності», – повідомляє видання. Зазначимо, Песах – одне з найважливіших свят іудеїв. У 2020 році святкування Песах почалося ввечері восьмого квітня  і триватиме до 16 квітня.

Джерела видання відзначають, що Іванка Трамп продовжує працювати віддалено, а Джаред Кушнер незабаром повернувся в Білий дім.

Зазначимо, у світі вже зареєстрували понад два мільйони випадків зараження коронавірусом, з них - понад пів мільйона одужали і 134 632 померли.

У США на сьогодні зареєстровано найбільшу кількість випадків Covid-19  – понад 638 тисяч, з них – близько 49 тисяч людей одужали, близько 30 померли.

В Україні станом на 9 ранку 16 квітна лабораторно підтверджено 397 нових випадків захворювання на коронавірус, що стало новим антирекордом за час пандемії в країні. Серед нових пацієнтів з Covid-19 – 29 дітей та 104 медичних працівника. Одужали 43 людини, померли – 116. Також минулої доби із Covid-19 було госпіталізовано в Україні 87 осіб.

Нагадаємо, 15 квітня в Україні було виявлено коронавірус у 392 людей, що вчора стало антирекордом за весь час пандемії в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: