Трамп іще не визначився, хто буде новим послом США в ООН

Трамп іще не визначився, хто буде новим послом США в ООН
Дональд Трамп

Постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі 9 жовтня заявила про намір піти з посади

Минуло вже кілька тижнів відтоді, як постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі заявила про свою відставку, проте президент Дональд Трамп досі не визначився з кандидатурою її наступника.

Про це повідомив державний секретар США Майк Помпео в інтерв’ю на шоу Х’ю Х’юїтта, стенограму якого Держдеп оприлюднив у п’ятницю.

Зокрема, відповідаючи на запитання про те, чи вже вирішено, хто буде новим постійним представником Сполучених Штатів при ООН, Помпео сказав: «Ні».

Держсекретар підкреслив, що «це буде рішенням президента (Трампа – ред.)». За його словами, це також стосується того, чи буде призначений на посаду в ООН чинний член кабінету, або ж взагалі хтось інший.

«В цьому плані було виконано багато роботи, і я впевнений, що ми отримаємо дуже хороший результат, який дозволить Америці мати фантастичне представництво в Організації Об’єднаних Націй», – зауважив держсекретар США.

Як повідомлялося, постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі 9 жовтня заявила про намір піти з посади. На її зустрічі з президентом Трампом у Білому домі було домовлено, що Гейлі до кінця року виконуватиме свої обов’язки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: