У Польщі заявили, коли чекати піку захворюваності на коронавірус

У Польщі заявили, коли чекати піку захворюваності на коронавірус

У Польщі прогнозують пік захворюваності на коронавірус у травні-червні

Пік захворюваності ще попереду

Прем'єр-міністр  Польщі Матеуш Моравецький заявив, що у Польщі піку захворюваності на коронавірус можна очікувати  травні-червні.

Матеуш Моравецький сказав, що Польща перебуває на початку боротьби з коронавірусом, – повідомляє Wiadomosci Gazeta.

Матеуш Моравецький зазначив, що урядовці аналізують багато моделей перебігу епідемії, а також  «слухають експертів». «Ми очікуємо, що пікова захворюваність попереду нас - швидше за все, це буде в травні чи червні. До цього часу ми хочемо, щоб кількість хворих зменшилася», - сказав прем'єр-міністр.

Моравецький заявив, що потрібно  боротися з епідемією, будуючи при цьому нову модель економічного життя, щоб економіка страждала якомога менше. «Якщо ми продовжимо залізну дисципліну, я переконаний, що нам вдасться зробити краще, ніж багато інших країн. Ніхто в світі не знає, яким буде перебіг коронавірусу, тому ми повинні обмежити поширення епідемії та водночас відновити багато форм економічного життя», - сказав Матеуш Моравецький.

Видання зазначає, що в Польщі понад  чотири тисячі хворих на корона вірус.

Станом на ранок 6 квітня в усьому світі коронавірусною інфекцією заразилися 1 274 923 людини. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, який відстежує поширення хвороби.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: