У США через зіткнення двох потягів оголошено локальну евакуацію місцевих жителів

У США через зіткнення двох потягів оголошено локальну евакуацію місцевих жителів

Зіткнення потягів відбулося у штаті Кентуккі

Фото: USA Today

Два товарних потяги зіштовхнулися та зійшли з рейок, що призвело до поранення чотирьох людей та пожежі

Зіткнення двох товарних потягів у штаті Кентуккі (США) в ніч на понеділок за місцевим часом спричинила поранення чотирьох людей, а також пожежу та негайну локальну евакуацію місцевих жителів.

Про це повідомило центральне американське видання USA Today із посиланням на заяви місцевої влади.

«Два товарних потяги зіштовхнулися та зійшли з рейок близько опівночі, що призвело до поранення чотирьох людей та пожежі, що примусило жителів прилеглих районів до евакуації», - зазначається в публікації.

Під час інциденту, який стався неподалік міста Легсінгтон, постраждали четверо людей, однак детальної інформації про характер поранень не було повідомлено.

Як поінформували ЗМІ представники рятувальних служб, місцеві жителі були евакуйовані з міркувань превентивної безпеки. З цією метою в район, де сталася аварія, були відправлені автобуси, які вивезли людей до прилеглих шкіл. Був задіяний навіть місцевий осередок організації Червоного Хреста, який забезпечив харчування для евакуйованих.

При цьому не уточнюється, чи відбувся витік небезпечних речовин на місці інциденту, у тому числі пального з локомотивів, однак зауважується, що людям дозволили повернутися додому, коли всі ризики були локалізовані.

Як повідомляв «Главком», минулого тижня у Словаччині пасажирський потяг врізався в локомотив, що стояв на колії та частково зійшов з рейок, постраждали щонайменше 18 осіб, у тому числі дитина.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: