В Афганістані бойовики «Талібану» атакували військову базу, загинули 126 осіб

В Афганістані бойовики «Талібану» атакували військову базу, загинули 126 осіб

Терорист-смертник підірвав замінований автомобіль біля бази військових, після чого бойовики відкрили вогонь по військовому об'єкту

Бойовики радикального руху «Талібан» 21 січня атакували військовий комплекс у провінції Вардак. У результаті нападу загинули 126 співробітників служби безпеки Афганістану. Про це повідомляє агентство Reuters.

Як зазначалося, терорист-смертник підірвав замінований автомобіль біля бази збройних сил Афганістану в місті Майданшахр, після чого кілька бойовиків відкрили вогонь по військовому об'єкту.

«У нас є інформація, що 126 осіб загинули під час вибуху у військовому тренувальному центрі», - заявив представник міністерства національної оборони країни.

Нагадаємо, також 21 січня смертник атакував спільний військовий конвой сил США і курдських повстанців. Вибух прогримів біля блокпоста курдів, яких підтримує США. Теракт стався в місті на північному сході Сирії. Загинули 5 осіб.

Після цього терористична організація «Ісламська держава» взяла на себе відповідальність за напад на військовий конвой США у Сирії.

Також повідомлялося, що 20 січня в Афганістані через вибух бомби під час руху колони губернатора південної провінції Логар загинуло щонайменше 8 силовиків. Сам губернатор під час вибуху не постраждав. Також у колоні перебував глава розвідувального управління Афганістану, який не отримав поранень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: