В Амстердамі ресторан знайшов спосіб, як працювати під час карантину і не порушувати його

В Амстердамі ресторан знайшов спосіб, як працювати під час карантину і не порушувати його
Страви відвідувачам подають на спеціальних дошках, щоб не порушувати дистанцію

На території закладу встановили п'ять скляних будиночків з частковою дистанцією

Ресторан в Амстердамі Mediamatic Eten запрошує гостей до «карантинних теплиць», які виготовлені зі скла. Про це пише CNN.

Зазначається, що через карантинні обмеження на території закладу встановили п'ять скляних будиночків з частковою дистанцією.

«Страви відвідувачам подають на спеціальних дошках, щоб не порушувати дистанцію. Офіціанти також одягають рукавички та щитки для обличчя», - йдеться у повідомленні.

Наразі відвідувати ресторан можуть тільки члени родини і друзі персоналу, повноцінний доступ буде після послаблення карантину та столики заброньовані аж до 26 червня.

Окрім основного, заклад пропонує вегетаріанське меню з чотирьох страв.

У Нідерландах, за останніми даними, коронавірусом інфікувались понад 42 тисячі людей, понад 5 тисяч – померли. Поступове пом'якшення карантину там, як і в Україні, почнеться з 11 травня.

До відома, у світі станом на 10 травня 4 024 009 інфікованих коронавірусом SARS-CoV-2. Загальна кількість померлих складає 279 311 осіб. У свою чергу, одужали 1 375 624 людей. Про це повідомляє Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса (США).

Найбільше у світі смертей зафіксовано в США – 78 795 осіб, Великій Британії – 31 662, Італії – 30 395, Іспанії – 26 478 і в Франції – 26 313. У Китаї загалом – 4637, без змін уже більше двох тижнів.

Як повідомлялося, в Україні станом на 10 травня кількість людей, які захворіли коронавірусом Covid-19, від початку пандемії – 15 232 (+522 за попередню добу)

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: