В Instagram вирішили маркувати профілі померлих від Covid-19 користувачів

В Instagram вирішили маркувати профілі померлих від Covid-19 користувачів
На сайті Instagram зазначається, що акаунт померлої людини по суті «застигне» в тому ж вигляді, в якому його залишив власник

В компанії пояснили, що пришвидшили роботу над оновленням, «щоб підтримати суспільство у ці важкі часи»

Instagram розробив нову функцію, яка дозволить маркувати профіль померлої людини позначкою «Remembering».

Про це повідомляє BuzzFeed News.

Як пояснила PR-директор Instagram Ліза Креншоу, акаунт при цьому зберігатиметься, але користувачі будуть знати, що ця людина пішла з життя.

У зв’язку з пандемією коронавірусу і зростанням кількості померлих в компанії вирішили значно пришвидшити роботу над оновленням, «щоб підтримати суспільство у ці важкі часи».

На офіційному сайті Instagram зазначається, що акаунт померлої людини по суті «застигне» в тому ж вигляді, в якому його залишив власник.

При цьому для того, щоб зробити профіль меморіалом, доведеться надати свідоцтво про смерть, посилання на некролог або відповідну статтю у ЗМІ.

Нагадаємо, 25 квітня, кількість померлих від пов’язаних з коронавірусом захворювань в світі досягла 195 тис. 920 осіб, збільшившись на 5 тис. 430. Всього в світі, на кінець п’ятниці налічувалося 2 млн 790 тис. 986 інфікованих Covid-19, зростання за добу склало 82 тис. 396 випадків зараження.

Як повідомлялося, у США прогнозують падіння ВВП майже на 40% у другому кварталі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: