В Росії почалися продуктові погроми (відео)

В Росії почалися продуктові погроми (відео)
Інцидент в магазині трапився після того, як всі дізналися про продовження так званих «канікул» до 30 квітня
Скріншот з відео

В Ульянівську розлючені безробіттям та безгрошів’ям покупці розгромили крамницю з харчами

У Росії на тлі масового поширення коронавірусу, економічної кризи, викликаної санкціями через війну з Україною й падінням попиту на нафту і газ, та продовження «неробочого» місяця почалися погроми.

Так, у російському місті Ульянівськ (Поволжя) невідомі з вигуками «Ця влада дістала» влаштували напад на супермаркет мережі «П’ятірочка» на вулиці Камишинська. Ними пошкоджено та знищені продукти харчування, повідомляє ULnovosti.ru.

«Інцидент в магазині мережі «П’ятірочка» за «дивним» збігом обставин трапився після того, як всі дізналися про продовження так званих «канікул» до 30 квітня, що могло означати для деяких продовження неоплачуваних «відпусток», – зазначається у матеріалі.

Чоловіки, що прийшли за покупками, спочатку набирали товари до кошиків, а потім просто почали кричати, що влада ця «дістала», стали скидати зі стелажів продукти харчування. На відео – той хаос, який залишився після того, як чоловіки лишили магазин.

Як передають ULnovosti.ru, у регіональному УМВС РФ факт погрому в магазині підтвердили, заявивши, що проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення. Встановлюються особи підозрюваних. 

Грошей у більшості росіян, зарплати яких в середньому не перевищують 22-25 тис. рублів ($287-326), і без оголошених вимушених «канікул» не вистачало, щоб жити і годувати свої сім’ї.

«А зараз ситуація погіршилася. Є приклади, коли люди, щоб прожити цей місяць, вже стали брати кредити. Лише для того, щоб не померти з голоду», – наголошує GuideHall.

Нагадаємо, ціни на лимони в Україні йдуть на рекорд.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: