У Росії збираються закупити «стоячі» крісла для літаків

У Росії збираються закупити «стоячі» крісла для літаків

За словами виробників, нові «крісла» дозволять збільшити пасажиромісткість літака на 20%

Низькобюджетна російська авіакомпанія «Перемога» планує замовити для нових повітряних суден «стоячі» крісла за умови їх сертифікації та безпеки, повідомляє «РИА Новости».

Лоукостер не став коментувати плани із перекомпонування салону, але уточнив, що розглядаються різні варіанти і пропозиції, які можуть підвищити ефективність і збільшити кількість дешевих квитків.

Парк «Перемоги» на сьогодні складається з 18-ти Boeing 737-800, до кінця 2019 року перевізник планує розширити флот до 30 суден.

Цього тижня газета The Telegraph повідомила, що італійська фірма Aviointeriors розробила прототип стоячих місць для літаків.

Ряд сидінь «планується закріпити вертикальними стійками, на рівні стегон буде розташована м'яка оббивка, яка дозволить пасажиру не відчувати дискомфорт. Стоячі місця також оснастять двома підлокітниками. Сидіти на такому «кріслі» не можна — можна тільки спертися на нього.

За словами виробників, нові «крісла» дозволять «ущільнити розсадку»: вони в два рази легші стандартних сидінь і дозволяють збільшити пасажиромісткість літака на 20 відсотків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: