За добу в Росії коронавірусом заразилися понад 300 осіб

За добу в Росії коронавірусом заразилися понад 300 осіб
В Росії понад 300 нових випадків коронавірусу за добу

В Москві та Підмосков'ї ввели режим самоізоляції для всіх громадян

За останню добу в Росії зареєстровано 302 випадки коронавірусної інфекції в 35 регіонах, загальна кількість хворих в країні становить 1836. Померла  ще одна людина, за весь час пандемії померли дев'ять осіб.

Про це повідомляє російський «Интерфакс» з посиланням на оперативний штаб щодо боротьби з розповсюдженням коронавірусної інфекції

У Москві, де найбільше хворих, за добу зареєстровано 212 випадків коронавирусу, 15 - в Комі, вісім - в Петербурзі і сім у Підмосков'ї.

Нові хворі також є в Бурятії, в Архангельській області,  Білгородській, Псковській, Кіровській областях, Адигеї і Дагестані, у Володимирській, Іванівській, Рязанській, Вологодській, Ленінградській, Мурманській, Саратовській, Челябінській областях, Кабардино-Балкарії, Марій-Ел, Пермському і Красноярському краях, в Калузькій, Липецькій, Тверській, Тульській, Калінінградській, Оренбурзькій, Іркутській, Новосибірській областях, Калмикії, Хакасії, а також в Ставропольському і Алтайському краях.

Більшість нових хворих коронавірусом в Москві - молоді люди від 18 до 40 років, уточнили в оперативному штабі. Всього в Москві зафіксовано 1226 випадків коронавірусу.

Напередодні вранці мер Москви Сергій Собянін повідомив, що в столиці Росії зареєстровано вже більше тисячі хворих коронавірусом, закликавши москвичів виконувати рекомендації влади і залишатися вдома. А ввечері Собянін несподівано оголосив, що в Москві фактично вводиться карантин. Починаючи з понеділка 30 березня  з метою профілактики поширення коронавірусу в Москві  і Підмосков'ї вводиться режим самоізоляції для всіх громадян незалежно від віку.

Нагадаємо, станом на 10:00 30 березня в Україні зафіксовано 480 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.За даними МОЗ, з них 11 летальних, шестеро пацієнтів одужало.За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: