Путін запанікував: Російські чиновники стали частіше пити алкоголь

Путін запанікував: Російські чиновники стали частіше пити алкоголь
Путін стурбований алкоголізмом російських чиновників
фото з відкритих джерел

Пиятика російських чиновників особливо загострилася з лютого цього року

Президента країни-агресорки Володимира Путіна непокоїть проблема зловживання алкоголем серед його близького оточення та вищого керівництва РФ, яка особливо загострилася з лютого цього року, тобто від початку війни. Про це повідомляє «Медуза» з посиланням на кілька анонімних джерел, близьких до адміністрації президента Росії. 

До початку повномасштабного вторгнення Путін ніколи так часто не говорив про проблеми з алкозалежністю в Росії. Проте після війни диктатор почав приділяти особливу увагу проблемі зловживання алкоголем, адже російські чиновники стали набагато частіше пити спиртне.

«Люди з лютого так знімають стрес. Міністри, їхні заступники, навіть деякі віце-прем'єри, працівники адміністрації президента та Радбезу, частина керівників держкорпорацій, губернатори», – повідомляє джерело.

Також, за словами одного із співрозмовників видання, основна причина «стресу» – збитки, завдані Росії через вторгнення в Україну, у тому числі санкціями: «Присіли (у лютому, – ред.) на склянку. Хтось втягнувся».

Однак два джерела стверджують, що проблеми Росії на фронті не впливають на ставлення чиновників до алкоголю, тому що у них там «свої проблеми та своя війна».

Зазначається, що президент РФ почав турбуватися про зловживання алкоголем, оскільки серед вищих російських керівників та чиновництва стала страждати дисципліна: «Хтось пропадає перед важливим заходом, хтось невиразно та плутано доповідає. Це бачить широка публіка».

На думку джерел видання, Путін поки не збирається звільняти тих, хто провинився.

Нагадаємо, раніше Путін звинуватив росіян у масовому алкоголізмі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: