Трамп пояснив, чому Путін говорить про ядерну зброю

Трамп пояснив, чому Путін говорить про ядерну зброю
Трамп під час виступу перед своїми прихильниками розкритикував Байдена
фото: Shutterstock

«Він знає, що президентом США є ідіот, з яким він може впоратися»

Кандидат в президенти Дональд Трамп заявив, що президент Росії Володимир Путін говорить про застосування ядерної зброї через чинного лідера США Джо Байдена. Відповідна заява пролунала під час виступу Трампа у штаті Джорджія.

«Путін говорить про ядерну зброю. І знаєте чому? Тому що він знає, що президентом США є ідіот, з яким він може впоратися», – заявив він.

Трамп також наголосив, що у випадку, якби президентом США був він, американці, за його словами, «були б у цілковитій безпеці».

Нагадаємо, колишній президент Дональд Трамп заявив, що під час свого очільництва у США він погрожував лідерам країн НАТО, що «заохочуватиме Росію робити все, що їй заманеться» з державами, які заборгували Альянсу гроші. 

До слова, колишній президент США Дональд Трамп викликав чинного господаря Білого дому Джо Байдена на дебати «в будь-який час і в будь-якому місці». Трамп відмовився брати участь у первинних дебатах республіканців і критикував змагання кандидатів на загальних виборах, які організувала Комісія з президентських дебатів.

Як раніше повідомлялося, конкурентка Дональда Трампа за номінацію від Республіканської партії на виборах президента США Ніккі Гейлі офіційно заявила, що завершує свою президентську кампанію.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: