Віктор Пинзеник Економіст

Векселі добираються до інвалідів

Прийняттям вексельних законів минулої сесії влада не збирається припиняти свої «раціоналізаторські новації». Наступними нововведеннями хочуть зачепити інвалідів.

В парламенті зареєстрований проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення виконання державних зобов'язань перед інвалідами України». До вже схвалених новел щодо відшкодування векселями ПДВ, погашення бюджетної заборгованості влада планує додати виконання зобов’язань перед людьми з обмеженими фізичними можливостями.

Внесеним до парламенту документом передбачається замість грошового фінансування видавати людям з обмеженими фізичними можливостями «папірці» на придбання автомобілів, інвалідних візків з електроприводом, протезно-ортопедичних та інших виробів, квартир, путівок на оздоровлення тощо.

За такого розмаху «раціоналізаторських ідей» не за горами нова революційна «рацуха»: оплата папірцями (тобто невиплата) зарплат, пенсій, допомог, стипендій.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: