Анатолій Гриценко український політик і військовий діяч, колишній міністр оборони України

Віталій Кличко не тримає слово. Сумно

Ірпінь, 95 округ – «Удар» працює проти опозиціі, а Віталій Кличко не тримає слово. Сумно...

Важко вести війну на кількох фронтах. Ще важче - коли б'ють у спину. Ті, хто пообіцяв підтримувати...

В цьому окрузі Кличко не захотів знімати свого кандидата Юракова, тим не менше - кандидат від Об'єднаної опозиціі Кутовий переміг, за надзвичайно жорстких умов. Не кого-небудь - генерала Мельника переміг! А заодно з ним кандидата від «Удару» й усіх інших.

ОВК дотепер не визнає переможця. Робота комісії усіляко блокується. Чиїх "спортсменів" із посвідченнями "журналістів" там більше - від Мельника, чи від «Удару», сказати важко.

Кандидат від Кличка протягом трьох днів закидає ОВК скаргами, ставлячи під сумнів протоколи з дільниць і тим самим гальмуючи роботу комісії.

До певного часу ми мовчали. Сподівалися, що кандидат від «Удару» вгамується. Тим більше, що паралельно ми робимо кроки для налагодження співпраці з «Ударом» у новій Раді. Про намір співпрацювати з Об'єднаною опозицією у парламенті заявив і Віталій Кличко.

Боролися за округ самотужки, не розраховуючи на «Удар». Надавали Кутовому юридичну підтримку. Представники штабу і члени Ради Об'єднаної опозиції виїздили в Ірпінь з журналістами, і я в тому числі.

Боролися з Мельником. Якби тільки з Мельником...

Учора терпець увірвався.

На засіданні Ради Об'єднаної опозиції, де ми вирішували, як захищати перемогу мажоритарників у найбільш проблемних 15 округах, на вимогу членів Ради Олександр Турчинов набрав Віталія Кличка прямо у залі засідань.

Кличко вислухав, пообіцяв нам підтримку в Ірпіні та запевнив Турчинова (члени Ради були свідками телефонної розмови), що «Удар» негайно відкличе усі оті скарги, задля прискорення процесу підрахунку голосів.

А тепер увага! Щойно з Кутовим я перевірив документи в ОВК 95 округу. За останні три дні в ОВК подано 70 скарг, з них 32 - кандидатом від «Удару», жодна скарга - ним не відкликана!

І ще увага! Останню скаргу кандидат від Кличка зареєстрував учора, 30 жовтня, о 23:45 - попри "твердое мужское слово" Віталія, яке він нам дав чотирма годинами раніше.

Я Вам навів лише факти. Емоції залишу при собі. Не вперше...

А висновки зробіть самі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: